Om Skapa Skillnad

Vi är ett engagerat gäng med stora visioner. Vi välkomnar allas engagemang och deltagande. Skriv under som privatperson med din Facebookprofil, visa att du tar ställning mot näthat. Du kanske har ett företag du representerar som du vill aktivera i arbetet mot näthat. Eller är du en person som har ett gediget intresse av arbetet med barn och ungdomar, som på något sätt arbetar inom segmentet idag, då kanske du ska bli en Ängel till skapa skillnad. Läs mer här.

Vi har som mål att unga ska må bättre i djungeln av sociala medier. Vi vill skapa aktivitet med positiva texter, att vi alla tillsammans agerar vid kränkande kommentarer.

Kill it with kindness!


Vi som jobbar med Skapa Skillnad

Katri Lindgren

Grundare och delägare av Blogfame / Adviral AB

Jag känner ett ansvar med det stora nätverk som vi tillhandahåller. Jag vill skapa ett snällare klimat på nätet och vet att det är görbart. Tillsammans kan vi Skapa Skillnad!

Katri är kontakt gällandes annonsering - [email protected]

Therése Modig

Grundare Brave Media, gruppträningsinstruktör, bloggare. Tidigare arbetat bla med IDOL och Big Brother. Exekutiv producent Skaparskillnad Podden.

Jag vill att man tänker att man ska behandla andra som man vill bli behandlad själv. Vill vi inte alla få känna uppskattning och känna att man duger? Det gäller på nätet med. Sprid kärlek, inte hat.

Therése är kontakt gällandes PR, press och annonsering - [email protected]

Lisa Anckarman

Influencer, stylist, blog manager

En av mina starkaste egenskaper är att jag vågar vara mig själv och Grynets "Ta ingen skit" ekar i mitt huvud dagligen. Dock är det är inte alla som har den här inre styrkan och om jag kan ge lite av mig för att andra ska må bra så gör jag självklart det! 

Alexandra Nilsson

Influencer och mediaprofil

Jag är medveten om att jag har stor makt på nätet. Jag når ut till många och är en förebild. Jag villa använda det för att skapa skillnad. Jag är är så himla trött på nätmobbning, nu ska vi göra någonting åt det! Nu är det dags!

Caroline Roxy

Modell, designer och influencer

Det finns aldrig någon bra anledning att vara elak, men tusen bra att vara snäll. Tillsammans kan vi vara starka och glada, låt oss vara det ihop!

Madeleine Bitici

Influencer och stylist

Jag har själv aldrig passat in i idealet. Med åren har detta vuxit till en styrka. Jag är en amazing, kurvig och stark kvinnaoch den självkänslan kommer ingen rubba! Jag känner skyldighet i att stå på mig för andra som känner sig utanför. Ingen ska dömas för sina val. Därför vill jag skapa skillnad!

Är du också trött på allt hat? Gör som andra

Läs mer och stöd oss!